Moijesuisappelle MoussiDe eerste gedachten die bij mij opkomen als ik denk aan politiek zijn “Beik,… ugh….politiek….een ver-van-mijn-bed-show…”. Begrijpelijk dat ik dus een beetje sceptisch was als Pro140 aan mij kwam vragen om toch een keertje te komen luisteren naar hun ideeën en hersenspinsels. Aangezien ik alles en iedereen een kans wil geven, stemde ik hierin toe.

Het 1ste gesprek bracht me wel meteen aan het denken en na een paar slapeloze nachten wist ik het zeker “In deze groep, met deze visie, in deze positieve vibe kan ik me volledig in terug vinden!”

We zijn nu een paar maanden verder en over het hele 1840-grondgebied zie ik affiches verschijnen met mijn foto erop. Het is even wennen maar ik ben fier te zeggen dat ik met een gerust hart en een positieve blik vooruit kan kijken naar een beter en mooier Londerzeel, in en met een team waar hard gewerkt wordt aan dàt Londerzeel.

Het Pro1840 team heeft een enthousiasme dat ik enorm bewonder en heeft een motivatie waar iedereen jaloers op kan zijn! Met het doorzettingsvermogen van een enorme motor maakt dat ook ik Pro1840 ben. Waarom u (nog) niet?!