Hallo! Mijn naam is Neneh, ik heb een groot hart voor mensen en dieren, vegetarisch eten, milieu, klassieke muziek en chiro Malderen.

Ik wil iets betekenen voor de wereld. Zo sta ik in het leven. Ik wil opkomen voor het milieu, en dit wil ik in eerste plaats waarmaken in mijn eigen gemeente, maar hoop hier nog zo-veel verder in te kunnen gaan.

Sinds september 2017 studeer ik communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool. Ik denk dat ik mijn roeping daar wel gevonden heb.
Communiceren met en luisteren naar elkaar is van het allergrootste belang.
De jeugd is de toekomst voor elke gemeente, buurt of wijk. Daarom wil ik graag voor hen een aanspreekpunt zijn voor vragen en wensen, zodat we samen van Londerzeel iets fenomenaals kunnen maken, waar iedereen recht op heeft, jong en oud!

Ik woon al 18 jaar in ons gezellig 1840-dorpje, en engageer me er met plezier voor. Gemeentepolitiek heeft recht op een jonge stem en met Pro1840 kan ik iets betekenen voor de jeugd, jeugdbewegingen, jong muzikaal of ander talent. Ambitieus en vastberaden ga ik voor een (nog) mooier Londerzeel!