Stéphane ErbHet is in de Elzas dat ik opgroeide en ik leefde er tot mijn 26 jaar.
In 1987 ben ik hier komen wonen, om samen te leven met Hilde die ik 5 jaar eerder leerde kennen in het zuiden van Frankrijk.
Dankzij haar tante zijn wij in Londerzeel terecht gekomen en ik was direct verkocht voor deze mooie plek.

Mijn prioriteit was om de taal te leren om te kunnen communiceren met mijn tweede familie, mijn nieuwe vrienden, mijn buren, …. Hilde, docent aan een Nederlandstalige school in Brussel heeft me veel geholpen.

Dan komt onze droom uit, onze dochter Manon. Het is Manon, die me later inschrijft voor de notenleer bij CBS en daarna kies ik als instrument saxofoon. Vandaag breng ik het meeste van mijn vrije tijd door bij CBS.

Sindsdien is mijn betrokkenheid bij het gemeenschapsleven groter geworden. Dit is een belangrijke manier om mijn verlangen naar delen en bijdragen te bevredigen. Ik had mooie ontmoetingen met geweldige mensen, net zo toegewijd en gemotiveerd als ik.

Dit is ook het geval bij deze laatste ontmoeting met Pro1840. Een ontmoeting met toegewijde en gemotiveerde mensen rond een sociaal project. Een project dat zich zorgen maakt over de toekomst van onze gemeente. Mensen die dezelfde visie delen, rekening houdend met iedereen. Mensen met enthousiasme, ambitie, optimisme en realisme. Als enthousiasteling ben ik verheugd mij te kunnen aansluiten bij dit fantastisch team.
Het is voor mij een logische voortzetting van mijn reis door het leven.