Als moeder van 3 prachtige kinderen, en met een man die door zijn internationale job veel van het thuisfront heeft moeten missen, heb ik in het verleden nooit veel tijd over gehad om me met politiek bezig te houden.

We waren met ons gezin wel altijd actief bezig in onze onmiddellijke omgeving. Vooral dan met de brede activiteitenwaaier van onze kinderen.
Zo hadden we het voorrecht, om 4 jaar lang, de Malderse Chirojeugd van (lekker!) eten te voorzien op hun kamp, mochten we meehelpen aan jaarlijkse turnfeesten, talrijke dans en balletvoorstellingen, voetbaltornooien,…

Nu Sanne, Josse en Sien (bijna) op hun eigen benen staan, komt er naast mijn full-time job als zelfstandig interieur vormgeefster toch wel een beetje tijd vrij …
Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Toen ik de eerste keer naar de samenkomst van Pro1840. ging, wist ik niet wat er gebeurde …
Ik was ongelooflijk aangenaam verrast!!
Ik zag hier een groep mensen, die elk met hun eigen visie en verwachting, eigenlijk één ding opvallend gemeen hadden…
Elke persoon daar aanwezig had hetzelfde aanstekelijke, positieve enthousiasme om er samen iets moois van te maken!
Dat voelde zo warm, dat ik eerlijk gezegd, direct overtuigd kon beslissen: hier doe ik graag aan mee, hier wil graag bij aansluiten!

Mijn stem hebben jullie alvast allemaal! Ik ben Pro1840!