Ann RoelandsOorspronkelijk kom ik uit Jette maar ik woon ik nu al meer dan 23 jaar in Londerzeel – waarvan 7 jaar in Londerzeel en de rest op d’Aa. Ik wil hier niet weg ?
Als (nieuwe) alleenstaande moeder ben ik veel bezig met zwemclub Lorelei, waar ik official ben. Dit komt omdat mijn prachtige, getalenteerde dochter Melina daar competitie zwemt.
Het meeste van mijn tijd gaat dan ook naar de zwemclub (wat zouden we anders moeten doen ?) maar ik ga ook heel graag wandelen. Hier in Londerzeel zijn er gelukkig vele, prachtige groene plekjes. Ik zou graag hebben dat dat ook zo blijft.

Eerlijk gezegd dacht ik niet dat ik ooit in de politiek terecht ging komen. Zelfs tot eind augustus was er nog geen sprake van! Na de eerste keer de vraag te hebben gekregen om met Pro1840 te willen samenzitten, ging ik er niet op in. “Ik heb te weinig tijd om hiermee bezig te zijn, te weinig kennis van politieke programma’s ….” Maar door diepgaande en verhelderende gesprekken te voeren met Tom, geraakte ik meer en meer geboeid door de thema’s, de standpunten en de visie van Pro1840.

Ik ben blij en trots deel te mogen uitmaken van deze partij zonder politieke kleur waarin zoveel enthousiaste mensen samenkomen. Wat willen we nog meer? Deze ploeg kan veel voor Londerzeel betekenen, daar ben ik zeker van. Ik wacht alleszins vol spanning de resultaten van zondag af!