Ik ben Tom, 40 jaar en trots op mijn vrouw en 2 kids waarmee ik samen een leuke toekomst wil uitbouwen in Malderen. Wanneer ik terugdenk aan mijn Pro1840 journey komt steeds het televisieprogramma Blind date op de proppen … Voor de jeugd onder ons: je kan dit vergelijken met Tinder maar dan old school. Het concept van dit programma was het koppelen van een persoon aan 1 van 3 onbekenden met als hoofdprijs een vakantie.

Ik ben “verliefd” geworden op de manier waarop Pro1840 politiek voert … open voor iedereen, voor iedereen en belangrijk zonder kleur of nationale belangenvermenging! Je kan aan de zijlijn staan en mekkeren als een bang bang sjaapje maar ik wil een bear zijn die actief de handen uit de mouwen steekt en zorgt voor een toekomst voor Londerzeel waar iedereen, jong en oud, zich thuis kan voelen! Binnen de groep vrienden van Pro1840 kan ik mijn ideeën kwijt en wordt er geluisterd naar iedereen. Deze transparantie en toegankelijkheid is volgens mij de basisvereiste om aan lokale politiek te doen en daarom … “Ik ga op reis en ik neem mee … Pro1840”

PS: Zopas aangekondigd dat Blind Date terug op de buis komt … nostalgie ?