Ik heb een mooi gezin en ben reuzetrots op de manier waarop mijn kinderen stevig met beide voeten in het leven staan. Ze combineren hun studies met hun hobby’s en engagement voor oa Chiro Malderen en gaan verantwoordelijkheid niet uit de weg. Jan en ik, maar ook Vasco en Neneh hebben het vaak druk, toch proberen we zoveel mogelijk tijd samen door te brengen tijdens het weekend want zondag vertrekken onze studenten alweer naar hun kot in Gent.

Ondanks het vaak gejaagde leven maak ik graag tijd voor vrienden en checken we onze agenda’s om samen iets te plannen : een evenement van de Chiro of  de Scouts,  een tentoonstelling, een eetfestijn van een lokale vereniging, een fuif in Londerzeel, een comedy night, een concert van de fanfare, een weekendje weg of gewoon gezellig bij iemand thuis een glaasje drinken en hapjes uit de (koel)kast toveren.
Mijn grote passie is muziek, festivals zijn mijn rode draad en het is heus niet moeilijk om vriendinnen met dezelfde passie op te trommelen voor een concert – en dat mag er meer dan eentje zijn !

Ik ben gewoon graag onder de mensen en wil dat de zon – zowel letterlijk als figuurlijk – voor iedereen schijnt. Daarom wil ik me inzetten voor iedereen van 1840. Mensen dichter bijeen brengen, zodat jong  en oud mekaar kan helpen, motiveren en het beste kan halen uit wat ons Londerzeel te bieden heeft.
Ik zet nu een stap in het onbekende, het wordt een bruisende ontdekkingstocht, een zoektocht naar en voor mekaar, een samenspel van geven en nemen. En het gedreven, mega-enthousiaste voltallige team van Pro1840 staat achter mij om de grote stap te wagen. Pro1840 geeft me de kans en de boost om bewust mijn steentje bij te dragen.  Ik bén pro en zal mijn best doen waar ik kan, da’s beloofd !

Londerzeel is de max, maar het kan nog maxer ! Daar ben ik steevast van overtuigd.

Vuistje?
Rita