Al 16 jaar lang wonen we in de nieuwe wijk van St Jozef. Ook wel beter bekend als ‘Op d’AA’. Wat geniet ik er van als onze zoon zijn velo’ke pakt. Dan belt hij bij vrienden aan om samen te gaan spelen op het pleintje. Héérlijk. Jeugd is onze toekomst.

Reeds 3 jaar mag ik vrijwilligster zijn in een lagere school en een lokale voetbalploeg. Ze noemen me niet voor niets een bezige bij. Achter de schermen help ik ook de Ouderraad. Kortom, ik sta graag voor iedereen klaar!

Mijn kanker krijgt geen kans om mij te isoleren, hiervoor ben ik de mensen van het zorgloket Londerzeel zeer dankbaar. Zij brengen lotgenoten samen. We voeren daar urenlang diepgaande gesprekken. Gesprekken met een lach en een traan, er heerst geen enkele taboe. Iedereen is er voor elkaar, iedereen biedt elkaar een luisterend oor. Dankzij de mensen die ik ken en dagelijks ontmoet krijg ik weer enorm veel moed en levenslust.

Ons gezin is zeer sociaal; we pikken graag elk evenement binnen Londerzeel mee. Je kan ons werkelijk overal tegenkomen. Ons gezin is zeer sportief; de 20 km van Brussel, de 10 miles en zelfs dodentocht mocht ik al op mijn palmares schrijven.

Ik hou van gezelligheid, van mensen samenbrengen. Daarom probeer ik altijd de schakel te zijn die positieve mensen kan samenbrengen.

Kort en krachtig gezegd: “Ja, ik wil Pro1840 ondersteunen!”. Het past precies in mijn straatje. Met Pro1840 werken we leuke, haalbare projecten uit voor deze prachtige 1840-gemeenschap.