Jullie zullen mij ongetwijfeld herkennen van het zinnetje “kaartjes of bonnetjes?”. Ik krijg dikwijls van vrienden en kennissen de reactie: “Je zou in de politiek moeten gaan met jouw vlotte babbel, jouw ideeën en jouw visie …” Al enige tijd speelde ik dan ook met het idee om in de politiek te gaan. Altijd heb ik het gevoel gehad dat ik méér kon betekenen voor de gemeente, ik heb dan ook altijd meer willen doen voor de mensen in 1840. Maar nooit heb ik me kunnen binden aan één partij. Ik zie namelijk bij elke partij goede ideeën, maar heb nooit het gevoel gehad dat de verschillende ‘kleuren’ overéén kwamen. Daardoor komen volgens mij sommige goede ideeën niet tot bij de inwoners van 1840, en dat vind ik jammer. Dit wil ik dan ook veranderen. Ik geloof dat je als één positief team meer kunt bereiken dan als individu.

Met een enthousiaste gedreven ploeg zoals ik die nu ervaar bij PRO1840 ben ik ervan overtuigd dat we de politieke sfeer kunnen omzetten naar een positiever verhaal dat dichter aanleunt bij ons allemaal, waardoor we ons nog meer zullen thuis voelen in deze prachtige gemeente.

Op dit moment is Londerzeel als een openstaande fles goede champagne: zeer lekker, maar als ze te lang open staat, verliest ze gaandeweg haar bruis.  Daar wil ik graag samen met jullie verandering in brengen. Laten we er samen ‘den bruis’ terug inbrengen, zodat we allemaal kunnen genieten van een sprankelende, levendige gemeente!

Ik ben ervan overtuigd dat we er het beste Londerzeel van kunnen maken!

See you on OCT 14th ?